Nanuk Nano 320

SKU
nanuk_nano_320
I lager
349,00 kr

Nano är den lilla serien av professionella vattentäta skyddsväskor i plast från Nanuk. NANO 320 är mellersta storleken i serien NANO. Innermått (mm) 151 x 85 x 39. Volym 0,50 liter

NANUK NANO är det perfekta skyddet för dina mindre värdefulla tillhörighteter. Detta fantastiska slagtåliga lågviktsfodralet ser till att dess innehåll är tryckt, säkert och tort tack vare dess patenterade PowerClaw spännen och vattentäta design.

Dina minsta prylar är ofta samtidigt dina mest värdefulla. Lyckligtvis ser NANUK NANO, med sitt patenterade PowerClaw spänne och sin vattentäta design, till att skydda dina ägodelar mot alla element. Natuligtvis så är det så att med mindre utrustning är risken även större att du tappar det eller att det bara glider ur dina fingrar. NANO naturligtvis en lösning, det är NANO's SmartStrap! Denna rem ser till att din NANO alltid är vid din sida, oberoende av vad moder natur utsätter dig för.

Dina minsta prylar är ofta de som är mest värdefulla. Lyckligtvis finns NANUK NANO! Med dess patenterade PowerClaw spännen och dess vattentäta design så ser dessa till att dina fickstorleks stora föremål hålls torra och skyddade från moder jord och hennes prövningar.

Med mindre föremål och utrustning är det ofta så att den största risken är att dessa halkar ur ditt grepp och går sönder då de landar på ett ofördelaktigt sätt, eller helt enkelt aldrig mer går att få tag på då de försvann då du tappade dem. Med NANOs SmartStrap stannar din utrustning hos dig utan att tappas bort.

PowerClaw spännet
Ingen anledning att oroa dig för gupp i vägen eller om lådan tumlar runt. Det enda som kommer öppna din NANUK NANO är du och dina fingar. Det patenterade PowerClaw spännet ser till att väskan är ordentligt förseglad med hjälp av kompressionskraft. PowerClaw spännet skiljer verkligen NANUK NANO från liknande produkter.

Skyddande nät
Det skyddande nätet som sitter i locket ser till att dina föremål sitter säkert utan att tumla runt inne i lådan. Du kan propert organisera dina kontanter, kort, nycklar och viktiga dokument. Det flexibla gumminätet ser till att du optimerar utnyttjandet av utrymmet. Det fungerar även som en buffert och separerar lådans innehåll.
I enlighet med NANUKs anda om att vara enkel att anpassa så kan du naturligtvis enkelt ta bort gumminätet om du så önskar. För att lättare placera dina föremål under nätet så kan du enklet lossa delar av nätet. Två punkter är gjorda för att med lätthet snäppas loss, de andra två skruvar du enkelt loss om du vill lossa nätet helt och hållet.

Smart Strap
Denna otroligt smarta NANO-detalj ger dig fullständig sinnesro under skumpiga resor på väldens kostigar.
Smart Strap ser till att du alltid kan fästa din NANUK NANO låda. Antingen vid handleden eller i något annat, så som utanpå en väska, ryggsäck eller på någon annan lämplig plats.
Kolla in videon som visar just Smart Strap för att se hur enkelt du använder den! Du hittar den här bredvid i fliken med en YouTube logo.

Vattenresistent – IP65 kassifiserad
IP65 betyder fullständigt tät mot partiklar och vatten. NANO ger dig den vattentäthet som behövs för att säkerställa att din utrustning förvaras säkert även under de värsta tänkbara väderförhållandena. *Ej för dykning etc.

Stöttålighet, bumpers och polykarbonatskal
NANUK är tillverkad av stötupptagande material och gjord i en stöttålig design för att säkerställa att din utrustning är säker vid fall och stötar. Varje NANO låda är skapad av polykarbonatharts för optimal stöttålighet. Sådan har sk. bumpers av santoprengummi som förutom att bidra med extra stöttålighet, även ger NANO bra grepp på hala eller våta underlag.

Fäst- och förankringspunkter
Oavsett om du behöver förankra din NANO i en kayak, vid ditt bagage eller dig själv så har den sex olika förankringspunkter som ger nästs intill obegränsade möjligheter.
Fyra punkter på NANOs fram- respektive baksida fungerar som fastsättningspunkter för dess Smart Strap. Dessa fungerar även med annan utrusning, så som karbinhakar, snören och remmar etc. Du kan till och med trä ditt bälte eller rem genom de gjutna öglorna så att du alltid har din NANO inom räckhåll men med båda händerna frigjorda.

Gummiförsedd inredning
Interiören i NANO är gummerad och ger optimalt skydd för din utrusting och dina tillhörigheter. Med NANO blir varje åktur en behaglig sådan.

OM NANUK
Under mer än 25 år har Plasticase erbjudit lösningar för militär, polis, tekniker, sjukvården, atleter med flera professionella utövare, världen över.
Plasticase är idag ledande inom formgjutna indistruella lådor och tillverkar unika produkter, framför allt då det kommer till kvalitet, prestanda och design.

NANUK levereras fullmatad med inovativa lösningar. Ändlöst antal timmar har ägnats åt forskning och utveckling för att definiera de högt ställda krav som gäller för NANUK. Reslutatet är en serie väskor och lådor som är utrustade för att möta dagens och morgondagens utmaningar.

Idag liksom tidigare är feedback från våra professionella användare runt om i världen är en av de allra viktigaste källorna för utvecklingen. NANUK är evolutionen av traditionella hårda skyddande plastväskor.

NANUK har även designats för att kunna anpassas allt eftersom dina behov förändras och växlar. Många egenskaper som är tillval (eller inte ens tillgängliga) hos andra leverantörer av hårda plastväskor är standard i NANUK. Ett exempel är att vi integrerar förankrings- och fastsättningspunkter redan i designen. Detta gör att du med enkelhelt kan fästa väskan eller lådan där du vill att den ska sitta. Du kan även exempelvis med lätthet fästa axelremmar utan att någon anpassning genom att borra hål eller liknande behövs. Görs den typen av ingrepp i efterhand så riskerar man att försvaga designen, någont som inte behövs med en NANUK. Förankringspunkterna finns där redan, redo att användas då du behöver dem!

NANUK är de mest hållbara skyddslådorna som Plasticase skapar. NANUK är designade för att skydda den mest känsliga utrustningen i de allra tuffaste och mest krävande miljöerna.
Oberoende av om du transporterar din utrustning genom Amazonas oförlåtliga regnskog eller om du korsar jordens hårdaste terräng så gör varje detalj hos de hårda väskorna från NANUK att du kan känna dig trygg. Genom förfining och perfektion så får du genom NANUK det absolut bästa både gällande skydd och prestanda.
Allt ifrån vårt högimpakts NK-7™ harts, till de sk. PowerClaw spännena ser till att produkterna under märket NANUK överträffar de strikta militära specifikationer, detta för att understryka behoven hos de mest krävande användarna.

Dessa praktisk taget oförstörbara, lätta och skyddande vattentäta lådorna ger den ultimata nivån av skydd. NANUK finns i olika stolekar, olika konfigurationer och olika fäger. Allt för att du ska hitta den NANUK som passar just dig och dina behov.

NANUK kompletteras med ett stort utbud av tillval och personlig anpassning, till en nivå du inte trodde var möjlig.

NANUK transportväskor är det absolut bästa valet när du ska transportera din utrustning med ojämförbar säkerhet.

Transporterar du värdefull utrustning världen över, eller behöver du bara skydd till din utrustning i storstadsdjungeln? NANUK med dess industriella och medicinskt utrustade väskorna är redo att bemästra utmaningen.

Plasticase försäkrar att NANUK klarar dina utmaningar och garanterar dem med livstids garanti.

Mer information
Tillverkare Nanuk
Country of Manufacture Kina
NANUK Serie Nano
Produkttyp Plastlåda
För Diverse
Material Ultratålig Polykarbonat
Handbagage flyg Ja
Skyddsklassning (IP) IP65 Spolsäker
Volym förvaring (liter) 0,50
Intern längd 15,10
Intern bredd 8,50
Intern höjd 3,90
Extern längd 16,10
Extern bredd 11,80
Extern höjd 5,50
Lockets djup 0,90
Basens djup 3,00
Vikt (g) 300
Write Your Own Review
För att skriva en egen recension, och för att tjäna loyalitetspoäng när omdömet publiceras, logga in.
Har du inget konto ännu? Skapa ett här.
Läs mer om att tjäna poäng här.