Nanuk 935

SKU
nanuk_935
In stock
2 695 kr

Nanuk Wheeled är den stora serien av professionella vattentäta skyddsväskor i plast från Nanuk som försätts med hjul. NANUK 935 är den minsta väskan i WHEELED-serien. Innermått (mm) 521 x 287 x 191 Volym 28,6 liter

OM NANUK
Under mer än 25 år har Plasticase erbjudit lösningar för militär, polis, tekniker, sjukvården, atleter med flera professionella utövare, världen över.
Plasticase är idag ledande inom formgjutna indistruella lådor och tillverkar unika produkter, framför allt då det kommer till kvalitet, prestanda och design.

NANUK levereras fullmatad med inovativa lösningar. Ändlöst antal timmar har ägnats åt forskning och utveckling för att definiera de högt ställda krav som gäller för NANUK. Reslutatet är en serie väskor och lådor som är utrustade för att möta dagens och morgondagens utmaningar.

Idag liksom tidigare är feedback från våra professionella användare runt om i världen är en av de allra viktigaste källorna för utvecklingen. NANUK är evolutionen av traditionella hårda skyddande plastväskor.

NANUK har även designats för att kunna anpassas allt eftersom dina behov förändras och växlar. Många egenskaper som är tillval (eller inte ens tillgängliga) hos andra leverantörer av hårda plastväskor är standard i NANUK. Ett exempel är att vi integrerar förankrings- och fastsättningspunkter redan i designen. Detta gör att du med enkelhelt kan fästa väskan eller lådan där du vill att den ska sitta. Du kan även exempelvis med lätthet fästa axelremmar utan att någon anpassning genom att borra hål eller liknande behövs. Görs den typen av ingrepp i efterhand så riskerar man att försvaga designen, någont som inte behövs med en NANUK. Förankringspunkterna finns där redan, redo att användas då du behöver dem!

NANUK är de mest hållbara skyddslådorna som Plasticase skapar. NANUK är designade för att skydda den mest känsliga utrustningen i de allra tuffaste och mest krävande miljöerna.
Oberoende av om du transporterar din utrustning genom Amazonas oförlåtliga regnskog eller om du korsar jordens hårdaste terräng så gör varje detalj hos de hårda väskorna från NANUK att du kan känna dig trygg. Genom förfining och perfektion så får du genom NANUK det absolut bästa både gällande skydd och prestanda.
Allt ifrån vårt högimpakts NK-7™ harts, till de sk. PowerClaw spännena ser till att produkterna under märket NANUK överträffar de strikta militära specifikationer, detta för att understryka behoven hos de mest krävande användarna.

Dessa praktisk taget oförstörbara, lätta och skyddande vattentäta lådorna ger den ultimata nivån av skydd. NANUK finns i olika stolekar, olika konfigurationer och olika fäger. Allt för att du ska hitta den NANUK som passar just dig och dina behov.

NANUK kompletteras med ett stort utbud av tillval och personlig anpassning, till en nivå du inte trodde var möjlig.

NANUK transportväskor är det absolut bästa valet när du ska transportera din utrustning med ojämförbar säkerhet.

Transporterar du värdefull utrustning världen över, eller behöver du bara skydd till din utrustning i storstadsdjungeln? NANUK med dess industriella och medicinskt utrustade väskorna är redo att bemästra utmaningen.

Plasticase försäkrar att NANUK klarar dina utmaningar och garanterar dem med livstids garanti.

Mer information
Tillverkare Nanuk
Country of Manufacture Kanada
NANUK Serie Wheeled
Produkttyp Plastlåda
För Diverse
Material Ultratålig Polykarbonat
Skyddsklassning (IP) IP67 Vattentät
Volym förvaring (liter) 29
Intern längd 52
Intern bredd 29
Intern höjd 19
Extern längd 56
Extern bredd 36
Extern höjd 23
Lockets djup 5
Basens djup 14
Max flytkraft (Kg) 26
Vikt (g) 5200
Write Your Own Review
För att skriva en egen recension, och för att tjäna loyalitetspoäng när omdömet publiceras, logga in.
Har du inget konto ännu? Skapa ett här.
Läs mer om att tjäna poäng här.