Drago Gear Scout Backpack

SKU
14-305
I lager
895,00 kr

En perfekt "Grab 'n Go" ryggsäck. Smidig storlek och utformning men som ändå ger tillräckligt med utrymme så att du alltid har dina väsentligheter nära till hands. Tillverkad i 600D Polyester.

I fält kan utrustningen du har med dig vara skillnaden mellan liv och död. Drago ryggsäckar är utförmade för att göra det möjligt för dig som bärare att på ett bekvämts sätt, effektivt bära med dig din utrustning. Även under längre uppdrag. Tillverkad för maximal hållbarhet, Drago ryggsäcken är gjord för att klara de tuffaste uppdragen och samtidigt skydda din utrustning även under de besvärligaste förhållandena, om och om igen.

Scout Backpack är en perfekt ryggsäck för "Grab 'n Go" uppdrag. Dess smidiga utforming tillåter ändå att du får med dig de nödvändiga verktygen du behöver under ditt uppdrag. Scout har 5 utrymmen för förvaring, i dessa utrymmen finns flera interna fickor och hållare för att hålla din utrustning på plats och organiserat.
Premium ryggpanel ger dig ett så bekvämt bärande som möjligt, även under långa perioder.
Den har förstärkta band för extern fastsättning av utrustning, den är även utrustad med kraftiga dragkedjor som inte rostar.

Kompatibel med vätskesystem.
Tillverkad av 600D Polyester.
Mått: 40 x 25 x 25 cm 
Volym: Ca 25 Liter

Mer information
Tillverkare Drago Gear
Produkttyp Ryggsäck
Volym förvaring (liter) 25,00
Material Ej specificerat
Mått (cm) 40 x 25 x 25
Write Your Own Review
För att skriva en egen recension, och för att tjäna loyalitetspoäng när omdömet publiceras, logga in.
Har du inget konto ännu? Skapa ett här.
Läs mer om att tjäna poäng här.