Carinthia Bivy bag - Observer Plus

5 995,00 kr
Ej i lager. Beräknad leverans 1-2 veckor efter order
SKU
92331

Den perfekta bivacksäcken för prickskytten, med ett fristående tvåpoligt stöd.
Två tältpinnar utgör en liten kupol vid huvudändan som ger tillräckligt med utrymme för användaren skall kunna hantera ett gevär eller annan utrustning inne i tältet. Bivacktältet sluttar från axelhöjd ner till fotändan, därmed skapas inga raka linjer. Detta gör att tältet smälter bättre in i omgivningen, och är svårare att upptäcka.

Den L-formade öppningen gör det bekvämt att komma i och ur, öppningen kan stängas med två blixtlås. Alla blixtlås är skyddade av en speciellt utformad stormflik för att göra dem helt vattentäta. Den stora observationsöppningen på fronten ger en 180° vy och kan stängas helt vid dåligt väder.
Användarens gevär och kikare kan dock fortfarande placeras i rätt position genom en observationspringa. Både observationsöppningen och huvudöppningen är försedda med myggnät. Det finns 5 öglor på undersidans kanter med vilka den isolerande mattan hålls på plats.

Packstorlek 35 x 12 cm
Vikta 1750g

OBS! Det förekommer lång leveranstid på denna produkt just nu då den ska i produktion igen, beräknad leveranstid är Augusti-Oktober 2018

Mer information
Tillverkare Carinthia
Produkttyp Bivy bag
Färg RAL 7013
Antal personer 1,00
Längd (cm) 240
Bredd Axlar (cm) 104
Bredd Fötter (cm) 75
Vikt (g) 1750
Write Your Own Review
Du recenserar:Carinthia Bivy bag - Observer Plus
Produktomdöme